Så kan vi hjälpa dig

Nedan finns ett urval av de tjänster vi erbjuder. Med oss kan ni alltid räkna med smidiga helhetslösningar då vi tar ansvar för allt som har med installationen att göra.

services_icon1

Försäljning av laddstolpar

Hos oss kan ni köpa marknadsledande laddstolpar av högsta kvalitet. Samtliga produkter i vårt utbud utmärker sig inom både prestanda och teknisk funktionalitet. Ni är därför varmt välkomna att kontakta oss om ni har en fastighet i Stockholm med omnejd och behöver hjälp med detta.

services_icon1

Installation av laddstolpar

Utöver försäljning erbjuder vi självklart även installation av laddstolparna. Vi ser till att skräddarsy våra lösningar efter områdets förutsättningar och kan bistå med allt från anpassad grävning till förstärkning av internetuppkopplingen i området. Vi tar oss an uppdrag av alla tänkbara olika storlekar, allt från de mindre varianterna till de allra största.

services_icon1.png

Livslång support

Om något mot all förmodan skulle strula med era laddstolpar, om ni vill veta mer om en viss funktionalitet i appen, eller har någon annan typ av fråga så erbjuder vi support. Vår support gäller livet ut och vi är alltid bara ett samtal bort.

services_icon1

Konsultation

Denna typ av installation kan medföra flera frågor kring vad som lämpar sig bäst för just era behov. Vi erbjuder konsultation i samband med alla våra installationer för att reda ut eventuella frågetecken. Boka ett kostnadsfritt besök med oss redan idag!